Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

танці

maup.com.ua

Вівторок, 13 травня 2014, 11:43

На Львівщині пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії

танці

14 травня у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться регіональний тур IV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії ім. П. Вірського.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Метою проведення конкурсу є збереження і розвиток народних традицій хореографії, збагачення професійного і аматорського мистецтва, підвищення художнього рівня балетмейстерських постановок.

У цьогорічному конкурсі братимуть участь, як аматорські, так і професійні колективи із Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської та Львівської областей. Загалом на сцені Львівської опери хореографічне мистецтво представлять близько 800 учасників з більш ніж 30 колективів.

Журі фестивалю-конкурсу очолює Мирослав Михайлович Вантух – голова Національної хореографічної спілки України, генеральний директор-художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського, Герой України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка.

Початок о 10.00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.