Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

rta-plus.com

Середа, 14 травня 2014, 10:40

На Львівщині у пожежах загинули двоє людей

пожежа

Сьогодні у Львові в Личаківському районі під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка, а вчора, 13 травня, на Сокальщині загинув у пожежі 74-річний чоловік.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

14 травня о 01.59 у м. Львові, на вул. Піскова (Личаківський район) на другому поверсі трьохповерхового житлового будинку  виникла пожежа. Під час гасіння пожежі виявлено труп чоловіка, особа якого встановлюється. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на площі 4 м2. Пожежу ліквідовано о 02.28 силами одного пожежного підрозділу. Причина події – з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка.

13 травня о 17.52 у с. Княже Сокальського району в дерев’яному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку Віктора Б., 1940 року народження. Вогнем знищено кімнату та коридор на площі28 м2, речі домашнього вжитку на площі24 м2, пошкоджено дах на площі3 м2. Пожежу ліквідовано о 19.54 силами одного пожежного підрозділу. Причина події – з’ясовується. Проводиться дослідча перевірка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.