Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вугілля

nowyny.eu

Середа, 14 травня 2014, 11:54

ДТЕК Добротвірська ТЕС наростила обсяги закупівлі вугілля львівсько-волинського басейну

вугілля

У січні-квітні 2014 року на адресу ДТЕК Добротвірська ТЕС, що входить до складу ДТЕК Західенерго, поставлено 274,4 тис. т. вугілля державних шахт Львівської та Волинської областей, що становить 87% від загального обсягу споживання.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Поставки західноукраїнського вугілля у січні-квітні 2014 року зросли на 43,1% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. ДТЕК стабільно збільшує закупівлю вугілля у місцевих виробників. При збереженні існуючих темпів поставки до кінця 2014 року буде відвантажено 800 тис т. вугілля державних шахт Західної України, в 2013 році компанія придбала 730 тис. т., в 2012 – 670 тис т.

Вугілля для потреб ДТЕК Західенерго купує компанія ДТЕК Трейдинг через державне підприємство «Вугілля України». ДТЕК на 100% забезпечує потреби своїх електростанцій вугіллям виключно українського походження. «У 2013 році закупівлі львівського вугілля у ДП «Вугілля України» здійснювалися щомісяця. ДТЕК готовий закуповувати майже весь обсяг вугілля шахт львівсько-волинського басейну відповідної якості. Однак рішення, з якого регіону у яких пропорціях має надходити державний вугільний ресурс приймає виключно ДП «Вугілля України»», - прокоментував Андрій Фаворов, директор з комерційної діяльності ДТЕК.


Довідка

ДТЕК – найбільша енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко. У ДТЕК працюють 140 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.