Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

віталій сергатюк

Середа, 14 травня 2014, 12:18

Правий сектор вимагає звільнення ряду чиновників Львівської міськради та подешевшання проїзду у маршрутках

віталій сергатюк

Правий сектор вимагає звільнення заступника міського голови Львова В. Шевчука, директора департаменту містобудування ЛМР А. Павліва та ще кількох чиновників міськради.

Про це на прес-конференції заявив політичний референт Правого сектору на Львівщині Віталій Сергатюк, передає кореспондент Варіантів.

Виконавчий комітет Львівської міської ради працює поза рамками правового поля, а юридичне управління покриває незаконні рішення, - вважає Віталій Сергатюк.

Тому, на переконання Сергатюка, потрібно звільнити начальника юридичного управління Гелену Пайонкевич.

Також Правий сектор вимагає звільнення: заступника міського голови Львова Володимира Шевчука, директора департаменту містобудування ЛМР Андрія Павліва, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника, в.о. начальника управління екології та благоустрою ЛМР Андрія Галушки.

Зокрема Олійник завинив вирубкою здорових дерев у Снопківському парку, в чому Правий сектор побачив спробу забудови у парку.

У вимогах Правого сектора вказано, що цих чиновників звинувачено у перевищенні службових повноважень.

Крім звільнень, вимагають відновлення автобусних маршрутів звичайного режиму, запровадження квитково-касових листів та об'язкової видачі квитків пасажирам.

Правий сектор вимагає і зменшення та тарифу на проїзд у маршрутних таксі та скасування двоставкового тарифу.

Нагадаємо, 27 березня на території Снопківського парку почалася вирубка здорових дерев, проту у ЛКП стверджували, що дерева сухі.

28 березня управління екології та благоустрою Львівської міської ради запевнило, що інформація щодо забудови парку «Снопківський» неправдива. Також Львівська міськрада пообіцяла подати до суду за наклеп.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.