Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ivent-kom.com.ua

Четвер, 7 червня 2012, 16:09

Через 2 роки у центрі Львова з’явиться конкурент Кінг-Кроссу

У вересні цього року розпочнеться будівництво нового торгового центру «Форум Львів», повідомили у компанії Multi Development Ukraine, котра є девелопером проекту. «Форум Львів» планують відкрити у 2014 році.

 

Шопінґ-молл загальною площею 69 тис. кв. м зведуть в центрі міста – на вулиці Під Дубом. За проектом він матиме три поверхи. На двох нижніх розмістять магазини, на верхньому – кінотеатр, зону відпочинку та ресторани з видом на місто.

Більше третини торгових площ моллу вже мають своїх орендарів. У середині травня Multi Development Ukraine повідомила про підписання угод із двома якірними орендарями – мережею продовольчих супермаркетів Амстор та мережею магазинів електроніки Comfy. Обидві мережі є новачками на львівському ринку — наразі вони не мають тут жодного магазину.

Multi Development Ukraine також домовилась із «дочкою» польського рітейлера LPP про оренду торгових площ під магазини чотирьох брендів компанії, відомих на українському ринку: Reserved, Cropp Town, House і Mohito. Якщо одяг перших трьох брендів уже можна придбати у Львові, то для Mohito магазин у ТЦ «Форум Львів» стане першим у місті. На минулому тижні стало відомо, що компанію польським одяговим крамницям складе магазин молодіжного одягу Kira Plastinina. Крім одягових крамниць у ТЦ «Форум Львів» вже «прописались» магазин елітної косметики та парфумерії Brocard та кінотеатр «Планета кіно».

За прогнозами девелопера, в ТЦ «Форум Львів» оселиться ще зо 20 брендів, зокрема Walker, Accessorize, Etam Lingerie, DKNY, GANT, Tommy Hilfiger, Oggi, Noa Noa, Pandora, Marc O’Polo, Timberland, Urban United, Intertop, Ecco, Geox, Adidas, Спортмайстер.

Шопінґ-молл (shopping mall) – американское обиходное название торгово-развлекательного центра (ТРЦ).

Джерело: На закупи

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.