Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

рава-руський спиртзавод

misto-rava.at.ua

Середа, 14 травня 2014, 13:28

Самооборона вимагає звільнити екс-директора Рава-Руського спиртзаводу. Його працівники - проти

рава-руський спиртзавод

Сьогодні, 14 травня, близько дев’ятої години ранку, на територію Рава-Руського спиртового заводу прибули представники Жовківської районної самооборони. 

Про це повідомили працівники підприємства, передає прес-служба Рава-Руської міської ради.

За словами працівників спиртзаводу, близько десяти чоловіків, які представилися членами районної Самооборони, вимагали звільнення з підприємства колишнього його директора Романа Лянгера.

Вимогу про звільнення Романа Лянгера представники Самооборони пояснюють тим, що він начебто у період подій в Києві не відпускав людей на Майдан, а також фінансував Партію регіонів, - повідомили працівники заводу.

Натомість самі працівники спиртзаводу говорять, що ця інформація не є правдою і у дискредитації колишнього керівника зацікавлені особи, які взагалі не працюють на підприємстві.

Працівники додають, що нічого проти Романа Лянгера не мають і вважають, що його було звільнено з посади директора несправедливо і незаконно.

Самого Романа Лянгера під час перебування Самооборони на заводі не було. Він, за словами працівників спиртового заводу, перебуває у відрядженні.

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук відзначає, що закиди на адресу колишнього директора спиртового заводу є лише голослівними заявами, які не мають жодного підґрунтя.

- Зараз потрібно займатися формуванням дієвих загонів добровольців і охороняти міста, кордони України від диверсантів, сепаратистів та терористів, а не вимагати відставки керівників найбільших підприємств тільки через те, що комусь це не подобається, - прокоментувала ситуацію Ірина Верещук. – Тому завданням Самооборони і повинна бути самооборона.

Представники Самооборони перебували на території підприємства більше години. Вони хочуть прислати своїх представників для спільної охорони підприємства.

Тим часом працівники заводу заявляють, що готові захистити добре ім’я свого колишнього керівника і проситимуть керівництво ДП «Укрспирт», якому підпорядковується підприємство, про поновлення Романа Лянгера на посаді його керівника. Так, завтра, 15 травня, о дев’ятій годині з цього приводу на заводі відбудуться збори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.