Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

каналізація у львові

dailylviv.com

Середа, 14 травня 2014, 14:11

Львівводоканал продовжує шукати причину смороду в місті

каналізація у львові

У зв’язку з появою неприємних запахів у місті, Львівводоканал в межах своєї компетенції здійснює заходи щодо з’ясування їх появи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Зокрема, триває аналітична робота по дослідженню вмісту сірководню в контрольних колодязях підприємств. Для дослідження використовують газоаналізуючі прилади, які цілодобово здійснюють відбір газоповітряної суміші та передають результати аналізу через супутниковий зв'язок на сервер підприємства.

«Прилад на вулиці Богданівській фіксує періодичне зростання вмісту сірководню в десятки разів. Сьогодні концентрація H2S зросла до 170 ррm о 9:30 год. Під час пікових викидів сірководню поширюється неприємний запах», - зазначили у «Львівводоканалі».

Для вирішення проблеми утворення сірководню в напірному колекторі дріжджзаводу відбуваються спільні наради представників Львівводоканалу, Ензиму, управління екології та благоустрою Львівської міської ради з залученням науковців «Львівської політехніки» та іноземних фахівців.

«Цього тижня плануємо провести практичні дослідження по дозуванню хімічних реагентів до стічних вод Ензиму перед скиданням до міської каналізації. Сподіваємося це допоможе вирішити проблему», - зазначили у «Львівводоканалі».

Водночас служба контролю «Львівводоканалу» виявила випадки несанкціонованого зливання рідких нечистот з асенізаційного транспорту у колодязі міської каналізації та дощової каналізації.

«Такі випадки є грубим порушенням Правил благоустрою міста Львова, призводять до появи неприємних запахів, засмічення і руйнування каналізаційних мереж. Ми вже звернулися в КП «Адміністративно-технічне управління» з проханням посилення контролю за вивезенням рідких нечистот асенізаційним транспортом суб’єктами господарської діяльності у цій сфері», - зазначили у «Львівводоканалі».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.