Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лнма

прес-служба лода

Середа, 14 травня 2014, 15:14

Рішення щодо призначення Пилатюка ректором ЛНМА приймає міністр освіти, – Підлісний

лнма

Остаточне рішення про призначення кандидатури Ігоря Пилатюка на посаду ректора Львівської національної музичної академії прийматиме Міністр культури України.

Про це повідомив заступник голови ОДА Юрій Підлісний на зустрічі з викладачами та студентами Львівської національної музичної академії імені М.Лисенка, передає прес-служба ОДА.

Рішення трудового колективу, на зборах якого більшістю голосів було переобрано І.Пилатюка, є дорадчим для Міністра, зазначив Підлісний.

Заступник керівника області висловив побажання, щоб в подальшому усі виконавські конкурси, вступна кампанія та інші закриті заходи Львівської національної музичної академії відбувались із застосуванням відеофіксації. На його думку, це дозволить убезпечити вищий навчальний заклад від різноманітних звинувачень у корупції чи лобіюванні інтересів.

Також Юрій Підлісний наголосив на недопустимості жодних репресій відносно представників ініціативної групи з викладачів та студентів, які відкрито виступили проти керівника Музичної академії.

Нагадаємо, представники студентства категорично не погоджуються з переобранням на посаду ректора Ігоря Пилатюка, який свого часу був довіреною особою Віктора Януковича та, за їх словами, неодноразово звинувачувався у корупції, проявляв авторитарний стиль управління навчальним закладом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.