Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

popschool.at.ua

Четвер, 7 червня 2012, 16:16

Поодинокі випадки використання мобільних телефонів та шпаргалок зафіксовано на ЗНО у Львівській області

Використання мобільних телефонів та шпаргалок стало цього року проблемою для абітурієнтів на ЗНО. Про це зазначила громадянська мережа ОПОРА сьогодні, 7 червня, на прес-конференції.

На Львівщині 10 учнів вилучили з пунктів тестування за використання мобільних телефонів, хоча вони були попередньо поінформовані про заборону використання мобільних телефонів та шпаргалок. Дехто з абітурієнтів відмовлявся віддавати телефони.

Крім того, траплялись порушення з боку інструкторів: вони забували вставити невикористані зошити чи аудиторний протокол у пакет з бланками відповідей, неправильно наклеювали наліпку на бланк відповідей абітурієнта.

Ще одна проблема, яка залишилась з попередніх ЗНО - замала кількість чергових у коридорах. Чергові повинні супроводжувати абітурієнтів, які вийшли з аудиторії до вбиралень або достроково закінчили роботу над тестом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.