Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкоголь

news.mail.ru

Четвер, 15 травня 2014, 11:48

Цьогоріч на Львівщині вилучили більше 45 тис. літрів алкоголю без акцизів

алкоголь

Упродовж операції "Акциз-2014" співробітники слідчо-оперативних підрозділів з незаконного обігу вилучено більше 45,5 тис. літрів алкогольних напоїв, 560 літрів спирту, а також понад 185 тисяч пачок тютюнових виробів.

Про це повідомляє ГУ Міндоходів у Львівській області.

Окрім цього, вилучено понад 10 тис. пляшок алкогольних виробів з рекламними стікерами із зображенням «Козачка – АСА», припинено діяльність 1 підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв. Розпочато 8 кримінальних проваджень, пов’язаних з незаконним обігом підакцизних товарів (ст. 204 КК України).

Проведені оперативниками Міндоходів заходи дозволяють заповнити полиці торговельних мереж легально виготовленими алкогольними напоями та тютюновою продукцією, що вже суттєво збільшило надходження з акцизного податку до загального фонду державного бюджету, які у квітні склали близько 11 млн. гривень.

Уперше з початку 2014 року виконано індикативні показники Міністерства фінансів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.