Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Четвер, 7 червня 2012, 16:24

Львівський громадський транспорт оснастили транслітерованими трафаретами з назвами зупинок

Зважаючи на велику кількість іноземних вболівальників, які приїдуть на Євро-2012 до Львова, у місті курсує громадський транспорт з транслітерованими трафаретами з назвами зупинок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Для іноземців, які приїдуть до Львова на «Євро-2012», розробили транслітеровані трафарети з назвами зупинок на маршрутах автотранспорту. Передній трафарет включає дві транслітеровані кінцеві зупинки. Бічний трафарет відображає вибірку зупинок: проміжні та кінцеві. Всередині салону буде розміщена ще одна табличка, де відображена повна кількість зупинок маршруту, також транслітерована. Крім того, на трафаретах є піктограми важливих об’єктів, таких як залізничний вокзал, аеропорт, пл. Ринок», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.