Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ратуша

gazeta.lviv.ua

Четвер, 15 травня 2014, 12:39

Депутати подолали вето на 5 ухвал, серед яких про документацію для Путаса

ратуша

Міський голова Львова Андрій Садовий зупинив дію деяких рішень, які ухвалили 10 квітня, серед них - дозвіл на виготовлення технічної документації на пл. Соборній, 16 для депутата ЛМР Юрія Путаса.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Всі заветовані ухвали стосувалися земельних питань. Таких ухвал було 5.

Під час голосування, голова фракції «Удар» заявив, що в сесійній залі займаються конпкодавством, відтак секретар ради провів перереєстрації. Вилучили картку Віри Лясковської.

Після цього депутати також подолали вето, які наклав Андрій Садовий. Депутат Юрій Кужелюк звернувся до «ударівців», які ініціювали безрезультатну перереєстрацію: «Ну і нафіга воно було треба?».

Проект ухвали щодо дозвіл на виготвлення технічної документації на пл. Соборній, 16 для депутата ЛМР Юрія Путаса був підготовлений без листа-роз'яснення юридичного управління та висновку управління архітектури про наявність містобудівельних обмежень щодо користування земельною ділянкою.

"Містопроект" розробив проект підземної автостоянки та квіткового ринку в межах площі Соборної.

У 2007 році в ЗМІ повідомляли, що планується облаштувати парківку для клієнтів та орендарів торгово-офісного центру «Роксолана» братів Дубневичів, відкриття якого запланували на початок 2014 року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.