Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рух опору

ye.ua

Четвер, 15 травня 2014, 13:05

Уже 900 жителів Львівщини вступили до лав Руху опору

рух опору

До лав Національного руху опору вже приєдналось понад 10 тисяч патріотів України. З них 900 громадян – мешканці Львівської області. 

Про це повідомляє прес-служба кандидата в Президенти України Ю.В. Тимошенко у Львівській області. 

Усі добровольці досвідчені професіонали: служба у війську, правоохоронних органах, з військовим вишколом.

Загалом, найбільше до Руху опору записалось добровольців із Києва та Київської області, Одеської та Львівської областей.

«Більшість добровольців подають свої анкети через сайт Руху опору. Можна також особисто подати анкету в штаби Руху. У Львові такий штаб знаходиться за адресою вул. Івана Франка,16. Більшість з цих патріотів – це наші колеги, бойові товариші і просто небайдужі до майбутнього нашої держави громадяни. Невдовзі ми проведемо навчання добровольців Руху опору», – розповів керівник Львівського обласного штабу Руху опору, генерал-майор Ігор Рєпін.

Перша сотня львівського Руху опору вже брала участь в охороні правопорядку 8 та 9 травня. Разом із правоохоронцями та іншими громадськими об’єднаннями рухівці патрулювали на блок-постах та у місті.

«П’ять фактів про підозрілих осіб та спроб провокацій, які подали члени Руху опору в правоохоронні органи, підтвердились. Було виявлено три групи осіб, які отримали сценарії по дестабілізації ситуації у місці. Досвід наших колишніх військових, співпраця з правоохоронними органами та громадськістю дозволили все-таки зберегти спокій у місті», – зазначив народний депутат Ігор Васюник.

Нагадаємо, у Львівській області створено штаб національного Руху опору, головним завданням якого стане протидія іноземній агресії, провокаціям і розпалюванню ворожнечі. Мета руху – збереження територіальної цілісності та суверенітету України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.