Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівська залізниця

galychyna.info

Четвер, 15 травня 2014, 15:29

Львівська залізниця нагадала правила перевезення велосипедів

львівська залізниця

У приміських потягах велосипеди дозволено перевозити у тамбурі або виділених для цього місцях, при цьому їх потрібно оформити та оплатити як багаж за категорією «Вантаж і тварини».

Якщо велосипед провозиться в розібраному вигляді та його розміри не перевищують норму, перевезення не оплачується, повідомила прес-служба Львівської залізниці.

У потягах дальнього сполучення пасажирові дозволено безкоштовно перевозити при собі велосипед у розібраному чи запаковано вигляді за рахунок норми ручної поклажі, яка не повинна перевищувати 36 кг, та розмір якої за сумою трьох вимірів не перевищує 200 см.

Якщо ж пасажир хоче перевозити велосипед у багажному відділенні поїзда, то за нього стягується плата як за 20 кг вантажобагажу.

Додаткову інформацію про вартість перевезення та час оформлення велосипеда у багажне відділення поїзда можна отримати за телефоном у Львові 226-20-64.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.