Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

снопківський парк

Четвер, 15 травня 2014, 17:47

Львівська міськрада погодила межі Снопківського парку

снопківський парк

Сьогодні, 15 травня, Львівська міськрада погодила межі пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення парк «Снопківський» та надано дозвіл ЛКП «Зелений Львів» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання парку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Ухвала полягає у встановленні меж парку, орієнтовною загальною площею 48,3175 га, зокрема:

межі земельної ділянки (43,6034 га), обмеженої територією ЛКП «Львівводоканал», вул. Зеленою, вул. Липова Алея, територією ТзОВ «Клуб професійного футболу Карпати», присадибними ділянками на вул. Стуса, вул. Стуса, вул. Липова Алея, вул. Кубанською, житловою та громадською забудовою на вул. Кубанській, вул. Кримською, вул. Бучми, присадибними ділянками на вул. Бучми;

межі земельної ділянки (4,3970 га), обмеженої присадибними ділянками на вул. Кубанській, житловою та громадською забудовою на вул. Кубанській та вул. Зеленою, територією ЛМКП «Львівводоканал», вул. Зеленою, присадибними ділянками на вул. Кримській, вул. Кримською;

межі земельної ділянки (0, 3171 га), обмеженої присадибними ділянками на вул. Кримській, та вул. Кримською.

«Це лише перший етап – перша ухвала, яка майже повторила ухвалу 2001 року. Тобто, сьогодні ми погодили межі Снопківського парку практично у тих же межах, щоправда додали 3 га вздовж вул. Снопківської, Липової Алеї і Кубанської. Ми долучили цю територію, щоб потім ні в кого не було бажання побудуватись там», – зазначив директор департаменту містобудування ЛМР Андрій Павлів.

Як було також зазначено, наступний крок полягатиме в розробленні сертифікованою геодезичною організацією проекту відводу землі, де буде чітко вказано межі, координати й площу. Після погодження цього проекту, його винесуть на сесію. Далі – засідання обласної ради та Верховної Ради.

Нагадаємо, 27 березня на території Снопківського парку, за словами активістів, почалася вирубка здорових дерев, проте у ЛКП стверджували, що дерева сухі. Водночас екоінспектори виявили понад сотню незаконно зрізаних дерев у Снопківському парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.