Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

леополіс гран прі

tsn.ua

Четвер, 15 травня 2014, 18:02

Виїзд автомобілів Леополіс Гран Прі до Польщі переноситься на завтра

леополіс гран прі

Через погодні умови, автомобілі Леополіс Гран Прі виїдуть до Польщі не сьогодні урочисто з площі Ринок, а завтра з самого ранку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, колона з 20 ретро-автомобілів вирушить на міжнародну виставку до Польщі. Там автолюбителі запрошуватимуть інших європейців на найбільший фестиваль ретро-автомобілів у Центральній та Східній Європі.

Любителі ретро-авто з автоклубу «ЗАЗ Козак» вирушать до Варшави та Жешува, щоб запросити поляків та інших учасників міжнародних зустрічей на фестиваль ретро-автомобілів, який відбудеться 27-29 червня у Львові.

У Варшаві вони візьмуть участь у міжнародній виставці ретро-авто, а у Жешуві — у міжнародному туристичному ралі. Організатори фестивалю хочуть запевнити, що у Львові мирно та спокійно, і місто готове зустрічати гостей.

Нагадаємо, минулого року Леополіс Гран Прі відвідали більше 300,000 гостей з України, країн ЄС (Польща, Чехія, Угорщина, Швейцарія, Литва, Німеччина, інші), США, Росії та Австралії. В цьому році організатори очікують, що фестиваль відвідає близько 500,000 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.