Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

старосамбірщина

facebook.com/vasilenko.pavlo

П'ятниця, 16 травня 2014, 11:08

У Старосамбірському районі оголошено надзвичайний стан

старосамбірщина

Тривалі дощі зумовили різкий підйом рівня води в річках Старосамбірщини. У результаті 15 травня в районі було оглошено надзвичайний стан місцевого значення.

Про це пише інтернет-видання "Прикарпатська правда".

Як повідомив голова Старосамріської РДА Мирон Пацай, в районі оперативно було створено штаб з ліквідації надзвичайної ситуації, перше засідання якого відбулося о 19.00 15 травня. Всі служби району працювали в посиленому режимі впродовж усієї ночі. О 2.00 та 4.00 голова РДА провів оперативні засідання штабу.

Станом на 8 ранку 16 травня відрізаними залишалися Росохи, Волошиново, Виців, Плоске, Мшанець, Головецько, Лаврів, Велика Лінина. Крім того води р. Вирва підбираються до помешкань у Добромилі, підтоплено будинки у Чаплях та Гуманці, у багатьох населених пунктах пошкоджено чи знищено господарські споруди.

Про це в час оперативного засідання, яке відбулося о 8 ранку 16 травня, повідомив голова РДА Мирон Пацай. По завершенні чергової наради керівник виконавчої влади району здійснив робочий виїзд по району з метою вивчення ситуації.

- Наше першочергове завдання сьогодні - реально оцінити рівень пошкоджень по району й зробити все для унеможливлення людських жертв, - сказав Мирон Дмитрович.

Нагадаємо, На Львівщині підтопило 14 населених пунктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.