Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

газ

amurpress.ru

П'ятниця, 16 травня 2014, 12:28

Три десятка сіл Львівщини залишились без газу через негоду

газ

Через негоду впродовж 14-15 травня було пошкоджено та перекрито газопроводи в трьох районах Львівської області. У зв’язку з аварією, газопостачання було припинено більше 5-ти тисячам споживачів регіону.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Львівгаз".

Аварійні служби ПАТ «Львівгаз» виїхали на місця для відновлення систем газопостачання. За результатами роботи, мешканцям районів буде оперативно повідомлено про терміни відновлення постачання блакитного палива.

За попередніми даними, порив труби було виявлено на переході через потічок в Жидачівському районі. У зв’язку з цим подачу газу перекрито приблизно у 50-ть житлових будинків села Монастирець.

Така ж ситуація виникла у Самбірському та Старосамбірському районах. Там надмірна вода порвала газові труби на чотирьох переходах через річку Дністер. Зокрема, у Самборі виявлено пошкодження на переході у між селами Ралівка- Задністря.

Натомість у Старому Самборі вода порвала трубу між селами Сознань-Страшевичі. У результаті, блакитного палива залишилось 13 сіл Сабірського та 16 сіл Старосамбірського районів.

Окрім того, сильна негода нашкодила і мешканцям міста Львова. У житловому будинку на вул. Святослава 2, через підмив фундаменту з’явилася тріщина в несучій стіні. Працівниками ПАТ «Львівгаз» було перекрито подачу газу до будинку, а мешканці евакуйовані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.