Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

pravo-znaty.org.ua

П'ятниця, 16 травня 2014, 16:46

Львівські правоохоронці вилучили зброю у чоловіка, котрий погрожував нею сусідам

міліція

Сьогодні, 16 травня, на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від мешканців вулиці Шевченка у Львові, які повідомили, що на подвір’ї будинку їхній сусід поводиться агресивно, неадекватно і погрожує їм предметом схожим на пістолет.

Про це повідомив ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що чоловік, котрий погрожував застосуванням зброї - 31-річний львів’янин. Побачивши працівників міліції, зловмисник втік у свою квартиру, зачинився і не реагував на прохання впустити до помешкання правоохоронців.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

«Отримавши ухвалу суду, міліціонери зайшли в помешкання зловмисника і виявили у ньому спецзасіб для відстрілу гумовими кулями, а також предмет схожий на пістолет марки ТТ та два магазини до нього без патронів. При цьому, побачивши працівників міліції, власник помешкання намагався через балкон передати пістолет ТТ сусідам, однак зброя вислизнула з рук і впала на дашок будівлі звідки її забрали правоохоронці», - повідомив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

Встановлено, що чоловік мав дозвіл лише на спецзасіб для відстрілу гумовими кулями. Зброю вилучено та відправлено на експертизу в НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Максимальне покарання статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

З’ясовуються всі обставини події.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.