Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дрогобицький район

дрогобицька РДА

Субота, 17 травня 2014, 17:33

У Дрогобицькому районі оголошено надзвичайний стан через негоду

дрогобицький район

Дрогобицька районна комісія з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій, беручи до уваги збитки, завдані стихією 15-16 травня, оголосила надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицьої РДА.

Внаслідок великої кількості опадів на території району станом на  17 травня було підтоплено 341 будинок та 766 дворів, підмито 4 мости, пошкоджено дороги та підтоплено 382 га. посівів, 167 га. пасовищ та 503 га. сінокосу.

На мості між населеними пунктами с. Рибник та Довге Гірське утворилось провалля та підмивало опори зі сторони с. Довгого Гірського рух припинено.

Підтоплено підвальні приміщення в шести навчальних закладах, посіви.  

Нагадаємо,  надзвичайний стан також було оголошено у Старосамбірському районі, де саном на сьогодні залишаються без газопостачання 9 населених пунктів та знеструмленими 4 населених пункти: з них 2 повністю та 2 частково (через високі рівні паводкових вод доїзд до місць проведення відновних робіт є неможливим);

18 травня невідкладні роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха продовжуються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.