Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорога

galychyna.info

Понеділок, 19 травня 2014, 11:46

На Львівщині не відновлено проїзд на 6-ти дорогах, – Укравтодор

дорога

Понад 50 автомобільних доріг загального користування на території Львівщини було затоплено, пошкоджено або зруйновано внаслідок випадання інтенсивних опадів протягом 14-17 травня.

За інформацією прес-служби Укравтодору, найбільшої шкоди завдано дорогам у басейнах рік Дністер, Стрий і Свіча, де підйом рівня води призвів до її переливу через автодороги та викликав підтоплення штучних споруд на них.

Серед постраждалих районів: Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Кам’янко-Бузький, Золочівський, Перемишлянський, Яворівський, Сколівський, Самбірський і Старо-Самбірський.

В останньому – ситуація чи не найважча, адже через сходження селевих потоків гірські річки вийшли з берегів – стрімкі потоки води вимили і знищили значні ділянки місцевих доріг, що унеможливило автотранспортне сполучення з рядом населених пунктів.

За словами начальника Управління експлуатаційного утримання доріг і безпеки руху Укравтодору Олега Федоренка, роботи з ліквідації наслідків стихії та забезпечення безперешкодного проїзду та сполучення між населеними пунктами дорожники ведуть цілодобово.

«Станом на ранок, з понад 50-ти автомобільних доріг, постраждалих районів Львівщини, де через стихію рух було унеможливлено, вже 40-ма – проїзд забезпечено. Проте через значні пошкодження покриття, зсуви насипу та дорожнього полотна проїзд шістьма автодорогами й досі відсутній», – розповів О.Федоренко.

Серед них: С146312 Мости-Тершаків, С141761 Тиха-Мішанець, С141729 Терло-Максимівка, С144740 Тернів-Сушиця, С141722 Созань-Воля, С141719 Рожеве-Поляна.

«Впевнений, вже протягом доби проїзд цими автомобільними дорогами буде відновлено», – підкреслив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.