Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

личаківське кладовище

travel.lviv.ua

Понеділок, 19 травня 2014, 15:58

На Личаківському цвинтарі облаштують додаткові відеокамери

личаківське кладовище

На території Личаківського кладовища встановлять додаткові камери відеоспостереження.

Про це розповів директор ЛКП «Музей Личаківський цвинтар» Михайло Нагай, передає прес-служба Львівської міськради.

Вартість 5 відеокамер, з’єднання їх з центральним пультом на охороні біля центрального входу, оновлення пульта управління, додатковий монітор складе 47 тис. грн.

«Хочемо облаштувати відеокамерами ліву сторону кладовища, зокрема, проглядатиметься брама від вул.Черемшини, дві алейки. Можливо, у другій половині року облаштуємо камери ще й на правій частині.
Орієнтовно через тиждень-два розпочнемо їх монтувати. Влаштуємо ще 5 нових камер, зараз є 6 відеокамер. Для нас дуже важливо є поставити камери відеонагляду біля входу з вул.Черемшини, оскільки часто саме туди заходять різні особи, які можуть спокуситися на квіти чи елементи надгробків.
До прикладу, кілька тижнів тому наша охорона на «гарячому» спіймала жінку, яка вкрала 4 надмогильні таблиці з кольорових металів. Вона мала при собі набір інструментів: ніж, викрутку, ключ, напильник, тобто цільово підготувалася. Охоронці викликали міліцію, відкрито кримінальне провадження.
Територія велика, камери треба обов’язково поставити. Кошторис складає 47 тис. грн. Це 5 відеокамер, оптико-волоконна лінія з’єднання їх з центральним пультом на охороні біля входу, оновлення пульта управління, додатковий монітор», - розповів Михайло Нагай.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.