Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вбивство

grim.in.ua

Понеділок, 19 травня 2014, 16:59

У Бориславі затримали жінку, яка вбила свого співмешканця

вбивство

Раніше судиму мешканку міста Борислав Львівської області, котра намагалась уникнути відповідальності за вбивство свого співмешканця, оперативно розшукали правоохоронці.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

До чергової частини Бориславського міського відділу міліції 17 травня о 19 годині 30 хвилин надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в квартирі одного з будинків у місті Бориславі виявлено тіло чоловіка з пораненням грудної клітини без ознак життя.

«Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що помешкання належить 54-річному непрацюючому мешканцю міста Борислав. У той день до нього завітали його знайомі – 34-річна жінка, раніше судима за нанесення тілесних ушкоджень та її 47-річний співмешканець. Під час розпивання спиртних напоїв, між співмешканцями виникла суперечка, яка переросла у конфлікт, під час якого жінка взяла зі столу кухонний ніж і нанесла своєму співмешканцю удар в серце» - розповів начальник Бориславського міськвідділу міліції майор міліції Володимир Яріш.

Внаслідок поранення чоловік помер, а його співмешканка втекла з місця події, прихопивши з собою знаряддя вбивства. В свою чергу, власник квартири побіг до сусідів і звідти викликав карету швидкої медичної допомоги.

Протягом години правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваної у вбивстві, розшукали та затримали її в порядку ст.208 КПК України.

Також міліціонери знайшли знаряддя вбивства – кухонний ніж, якого жінка намагалась позбутись..

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.