Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

василь павлюк

Вівторок, 20 травня 2014, 12:55

На найдорожчому авто серед посадовців Львівської міськради їздить Василь Павлюк

василь павлюк

Василь Павлюк ще не подав декларацію про доходи за 2013 рік, але за 2012 рік секретар міськради задекларував найдорожчий автомобіль серед посадовців ЛМР.

Про це на прес-конференції повідомила адвокат, експерт ГО “Інформаційно-правовий центр “Наше право” Юлія Стасюк, передає кореспондент Варіантів.

Крім автомобіля Mitsubishi здвигуном 1,5 літра за 160 тисяч гривень, але їздить на іншому – Mitsubishi Outlander. Павлюк задекларував і найбільшу житлову площу - 239,3 квадратних метрів.

За 2012 рік секратар Львівської міської ради отримав дохід розімор 77 200 грвинь, з них 68 900 гривень.

Також Василь Павлюк отримав 8 тисяч гривень допомоги.

Проте Павлюк не задекларував квартиру площею 115 метрів квадратних, гараж на 25 квадратних метрів, - запевнила Юлія Стасюк.

Найбільший дохід у 2012 році серед чиновників міськради отримав заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук. Його дохід становив 101 тисячу гривень.

У Львівській ОДА найдороджчий автомобіль декларував заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Бахмацький. Він декларував Toyota Land Cruiser 100 2006 року випуску. Найбільшу ж матеріальну допомогу серед чиновників ЛОДА отримав інший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.