Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

форум анонімних алкоголіків

novosti.sevua.com

Вівторок, 20 травня 2014, 14:30

У Львові пройде Форум Анонімних Алкоголіків

форум анонімних алкоголіків

У Львові 24-25 травня відбудеться Форум Анонімних Алкоголіків, за адресою: вул. Пулюя, 28 (Училище автотранспорту та будівництва).

Про це поінформувала прес-служба Львівської міськради. 

Початок урочистого засідання відбудеться 24 травня о 12.00 год. Попередньо, об 11.00 год. в актовому залі училища відбудеться прес-конференція для представників ЗМІ.

Представники Співтовариства «Анонімні Алкоголіки» (АА) ділитимуться досвідом та надіями щодо своєї головної мети – допомогти собі та іншим позбавитися від алкогольної залежності.

Під час Форуму можна буде більш детально ознайомитись з програмою одужання алкозалежних, поспілкуватись з людьми, які, маючи таку залежність, змогли за допомогою програми АА залишатись тверезими впродовж 15-20 і більше років.

Довідка. «Анонімні Алкоголіки» – це співтовариство чоловіків та жінок, які діляться одне з одним своїм досвідом, силою та надією, з метою вирішити спільну проблему та допомогти іншим одужати від алкоголізму. Єдиною вимогою для членства є бажання кинути пити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.