Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

galinfo.com.ua

П'ятниця, 8 червня 2012, 09:11

Оновлене хірургічне відділення відкрили у Клінічній лікарні Львівської залізниці

Напередодні відкриття фінальної частини ЧЄ з футболу 2012 року у Клінічній лікарні Львівської залізниці відкрили оновлене і переоснащене хірургічне відділення. Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

 Відтепер хворі отримуватимуть медичну допомогу найвищого рівня, а хірурги та медперсонал працюватимуть з найкращим обладнанням. У відділенні організовано роботу двох окремих блоків – гнійної та чистої хірургії. Кожна з цих частин відділення отримала не тільки оновлені палати та кабінети, але  й сучасне обладнання, хірургічні столи, ліжка та інструментарій. Окрема гордість лікарів – операційний блок, оснащений за останнім словом світової медичної техніки. Тут лікарі хірургічного відділення проводять близько 1000 операцій на рік, ще понад 400 – невідкладні втручання для пацієнтів урології та гінекології. Загалом у відділенні тепер є 50 ліжкомісць, а 9 хірургів та ще понад 40 осіб медичного персоналу готові щохвилини цілодобово надавати планову та ургентну хірургічну допомогу.

Нагадаємо, що Клінічну лікарню Львівської залізниці затверджено медичним комісаром УЄФА базовим медичним закладом Львова, який на час проведення в Україні Євро-2012 забезпечуватиме медичне обслуговування сім’ї УЄФА (персоналу та учасників Чемпіонату).

До слова, фахівцям лікарні уже неодноразово доводилося надавати медичну допомогу іноземцям (туристам, організаторам ЧЄ та вболівальникам). Усі пацієнти задоволені рівнем наданих послуг та високою кваліфікацією лікарів і медперсоналу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.