Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.proua.com

П'ятниця, 8 червня 2012, 09:24

З початку року рівень дитячої злочинності в Україні знизився на 7,4%

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України, за перші п’ять місяців 2012 року кількість злочинів, скоєних дітьми або за їх участю, становить 7165 проти 7737 за аналогічний період минулого року (вчинено на 572 злочини менше). Таким чином дитяча злочинність зменшилась на 7,4%. Про це повідомив Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко.

 

Найсуттєвіше зменшення дитячої злочинності відбулося в Чернівецькій, Тернопільській, Київській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Одеській, Чернігівській областях та на Південно-Західній залізниці.

Разом із тим дитяча злочинність зросла у Волинській, Закарпатській, Житомирській, Донецькій, Львівській областях, місті Севастополі, Автономній Республіці Крим, на Одеській та Південній залізниці.

Питання профілактики та попередження дитячої злочинності, недопущення скоєння злочину дитиною повторно та недопущення порушення прав дітей при розслідування скоєних ними правопорушень перебуває на постійному контролі Адміністрації Президента України, зазначив Юрій Павленко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.