Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборчі дільниці

www.zhrrkrog.dp.ua

Середа, 21 травня 2014, 14:59

Вибори на сході не вдасться провести на всіх дільницях, – експерт

виборчі дільниці

Попри бажання місцевої еліти, провести вибори на усіх дільницях Сходу не вдасться.

Про це на прес-конференції повідомила виконавчий директор Львівської обласної громадської організації «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська.

«Станом на сьогоднішній день дуже велика ймовірність, що по деяких дільницях вибори будуть зірвані. Закон України про зміни, які дозволяють окружнив виборчим комісіям знаходитись не у межах свого округу, а, навіть в межах іншої області, були прийняті спеціально, щоб вивести з-під удору окружні комісії в Донецьку та Луганську.

Заяви Рената Ахметова свідчать про те, що він зацікавлений у тому, щоб вибори відбулися на сході. Також є місцеві представники еліти, які зацікавлені у цьому і роблять все, щоб вибори там відбулися. Проте, очевидно, що їх не вдасться провести у всіх дільницях. Мушу запевнити, що наші колеги працюють там повною мірою і не втрачають оптимізму», - заявила Оксана Дащаківська.

На думку Оксани Дащаківської вибори у Слов’янську та Краматорську, скоріше за все провести не вдасться. 

«Ми надіємось, що нам вдасться організувати виборчі дільниці у Донеціку та Луганську. Під питанням Слов’янськ та Краматорськ. Проте, надіємось, що навіть в обласних центрах все пройде добре. Ми маємо зрозуміти, що там хаос. Там дуже багато загонів різних військових і ніхто не знає де і якому загону впаде на думку влаштовувати чергову точку нестабільності», - додала Оксана Дащаківська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.