Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фуджікура

talkvietnam.com

П'ятниця, 23 травня 2014, 09:46

Японська компанія побудує у Львові завод з виробництва автопроводки

фуджікура

Японська компанія Fujikura, що спеціалізується на виробництві автомобільної електропроводки, почне будівництво заводу у Львові відразу після підписання економічної частини угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Про це повідомив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Сергій Євтушенко під час круглого столу в Києві, передає УНІАН.

«Вони зараз чекають повноцінної реалізації договору про асоціацію з всеосяжною зоною вільної торгівлі і починають будівництво», - сказав Євтушенко.

За його словами, переговори про підписання угоди тривали два роки. Згідно з розрахунками, будівництво заводу повинне зайняти півтора року.

Нагадаємо, японська компанія Fujikura в середині квітня заявила про плани створити понад 3 тис. робочих місць на підприємстві, яке створюють в індустріальному парку Львова "Рясне 2".

Сума інвестицій японської компанії в Україні становитиме 75 млн дол.

Голова Держінвестпроекту раніше заявляв, що підписання угоди про асоціацію з Євросоюзомдозволить запустити в Україні десятки нових заводів за рахунок притоку іноземних інвестицій. Більша частина потенційних інвесторів представляють країни Південно-Східної Азії, які зацікавлені в організації свого виробництва на території України для поставок в ЄС

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.