Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

НУРТ

П'ятниця, 23 травня 2014, 11:17

Мистецький проект Сакральний простір ІІІ розпочнеться у Львові

Сьогодні о 17:00 у галереї "Дзиґа" відбудеться відкриття третього фестивалю сучасного сакрального мистецтва Сакральний простір, який триватиме до 6 червня.

Про це повідомляє прес-служба МО Дзиґа.

Цьогорічні учасники проекту:Тереза Барабаш, Михайло Барабаш, Влодко Костирко, Антон Логов, Данило Мовчан, Альбіна Ялоза.

«Для нас важливим є показати можливості пошуку й експериментів в сучасному сакральному мистецтві через звернення уваги художників до нових тенденцій в актуальному секулярному мистецтві, а зокрема відео-арту та мультимедій. І в цьому аспекті, чи не найголовнішим є те, щоб залишаючись у полі традиційних релігійних ідеалів, через творчий експеримент розширювати межі представлення та сприйняття духовної проблематики, змінювати погляд на саму суть сакрального» – йдеться у коментарі Михайла Барабаша, координатора проекту та співзасновника МО НУРТ.

Нагадаємо, другий Сакральний простір відбувався у Львові минулого року, тривав два тижні, участь взяли у проекті художники з України та Польщі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.