Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

паводки

П'ятниця, 23 травня 2014, 11:43

На Львівщині постраждалим під час паводку виплатять матеріальну допомогу

паводки

Львівської ОДА виплатить з резервного фонду обласного бюджету 618 тис. грн. для виплати матеріальної допомоги мешканцям населених пунктів Львівщини, які постраждали через проходження дощового паводку 15-18 травня на річках басейну Дністра.

Йдеться про домогосподарства, де житловий будинок або квартира у багатоквартирному житловому будинку згідно з актами комісійного обстеження були затоплені паводковими водами (вода знаходилась вище рівня підлоги), повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Таким домогосподарствам виплатять по 1 000 грн.

«Для ліквідації наслідків негоди потрібні значні кошти й це питання не одного дня. Сьогодні ми виділяємо кошти для допомоги мешканцям постраждалих населених пунктів Дрогобицького, Самбірського, Старосамбірського районів, міст Дрогобича та Самбора. Ці кошти допоможуть частково відшкодувати нанесені стихією збитки», – повідомила голова Львівської ОДА Ірина Сех.

Нагадаємо, що від негоди постраждали 115 населених пунктів на території 10 районів і 3 міст обласного значення. Зокрема, було знеструмлено 82 та порушено газопостачання 30 населених пунктів, затоплено 751 житловий будинок, підтоплено 3 160 помешкань та 9 350 присадибних ділянок. Підмито земляне полотно та дорожнє покриття на 62 ділянках автомобільних доріг загального значення протяжністю 15 043 м, пошкоджено 41 автомобільний міст та зруйновано 1 залізобетонний міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.