Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

петро писарчук

П'ятниця, 23 травня 2014, 13:15

Писарчук не довіряє жодному кандидату в президенти

петро писарчук

Політик і екс-голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук не довіряє і не надає переваги жодному з претендів на президентське крісло в Україні. 

"Ті, кому я віддаю переваги, не стануть президентом. Ні Добкіну, ні Царьову, ні навіть Тігіпко я не вірю. Ніколи не був прихильником Юлії Тимошенко та Петра Порошенка, який, до речі, на зорі своєї політичної кар'єри був членом Партії регіонів", розповів політик в інтерв'ю Риа новости. Украина.

За словами Писарчука, майбутній президент України повинен бути неагресивним. "Не шукати ворогів у своїй державі, не політиканствувати, а зайнятися серйозними економічними реформами. Тому що, якщо він буде так боротися з корупцією, як борються зараз, то нічим хорошим це не закінчиться", відзначив політик.

"Потрібно розуміти , що "Межигір'я" було не тільки у Януковича. Майданівські лідери теж не в хатинах живуть", розповів Писарчук.

На думку політика, майбутній президент повинен не воювати, а розмовляти з Росією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.