Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

П'ятниця, 8 червня 2012, 10:05

За порядком на вулицях Львова цілодобово стежать 34 відеокамери

34 відеокамери, що забезпечують інформацією про правопорядок оперативний штаб МВС, цілодобово стежать за порядком на вулицях Львова.

 

«Основне завдання оперативного штабу - відстеження інформації. На монітори оперативного штабу МВС виводиться інформація з камер міст, що приймають Євро, відстежується пересування уболівальників та інших громадян, те, що відбувається в місцях масового скупчення людей», - розповів начальник управління масових заходів із питань Євро-2012 департаменту громадської безпеки МВС України Олег Матвєйцов.

На надзвичайні події відбувається оперативне реагування і повідомляється керівництву МВС.

Представник управління зв'язків із громадськістю МВС України Сергій Бурлаков уточнив, що щодня о 7.00 ранку готують добовий звіт і доповідають керівництву МВС. Якщо протягом доби відбулися надзвичайні події, пов'язані з Євро-2012, то інформують і керівництво держави.

Камери відеоспостереження допомагають об'єктивно оцінити, що саме відбувається в тому чи іншому місці.

Загалом в українських приймаючих містах працює 300 відеокамер спостереження. Зокрема, у Києві – 99, у Донецьку – 101, у Харкові – близько 50, у Львові – 34.

Він уточнив, що в Києві працює 59 таких камер, що виводять інформацію на монітори оперативного штабу МВС, і ще 40, з яких інформація потрапляє до Головного управління МВС України в Києві, тобто у столиці розміщено загалом близько 100 таких камер, встановлених, зокрема, біля стадіону та в центрі міста.

У Донецьку працює 101 відеокамера, у Львові - 34, у Харкові - близько 50 камер. Усі вони працюють у цілодобовому режимі.

С. Бурлаков запевнив, що після проведення Євро-2012 ця техніка надалі працюватиме, і її кількість поступово збільшуватиметься.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.