Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

uzhgorod.in

Неділя, 25 травня 2014, 10:56

Представники Тігіпка в ДВК не вийшли на роботу у Самбірському районі

вибори

У Самбірському районі на 7 дільниці деякі члени ДВК від Тігіпка не вийшли на роботу, подібні повідомлення надходять з інших областей.

Про це повідомив ЛОГО Комітет виборців України.

Станом на 9 годину явка виборців на Львівщині складала близько 10%.

Виборці телефонують на гарячу лінію КВУ і скаржаться на відсутність запрошень. З курйозів - одній жінці у Шевченківському районі Львова (округ №120) прийшло запрошення на 13-річного сина.

Також комісії отримують звернення від кримчан і переселенців зі сходу, які бажають проголосувати у Львівській області. Проте внесення змін в день виборів неможливо.

У Самбірському, Стрийському і Пустомитівському районах Львівщини за домовленістю з членами комісій голосування розпочалося з молитви. ЦЕ не вплинуло на хід виборчого процесу. Молитва не передбачена виборчим законодавством, але це і не заборонено.

Станом на 9:00 на виборчих дільницях небагато спостерігачів.

У Львові на великих виборчих дільницях працюють по 15 членів виборчих дільниць. Мінімум - 12 членів ДВК, максимум - 16 членів ДВК.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.