Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

беркутівець

news.spilno.tv

Неділя, 25 травня 2014, 18:42

Правоохоронці зайнялися екс-беркутівцем, який погрожував спостерігачеві на виборах у Львові

беркутівець

Сьогодні, 25 травня, із заявою про погрози фізичною розправою до Личаківського райвідділу міліції звернувся офіційний спостерігач від одного з кандидатів в Президенти України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зі слів заявника, фізичною розправою йому погрожував працівник міліції – колишній співробітник спецпідрозділу «Беркут». Останній, перебував на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт мав місце у приміщенні ОВК №120.

Вказане звернення скеровано для проведення службової перевірки в інспекцію особового складу УКЗ ГУ МВС України у Львівській області.

З огляду на це прокурор області Володимир Гураль звертається до керівництва міліції Львівщини та наголошує на необхідності подальшої ретельної перевірки колишніх бійців львівського «Беркуту» на предмет відповідності їх моральних якостей вимогам до працівників правоохоронних органів.

Нагадаємо, сьогодні у Львові в 120 ОВК екс-беркутівець влаштував "п’яний дебош".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.