Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

medicalobserver.com.au

Понеділок, 26 травня 2014, 13:56

У Львові волонтери вчитимуть дітей, як корисно і весело провести літнє дозвілля

діти

Дитяче свято «Забави нашого дитинства» відбудеться у суботу, 31 травня, у Львові на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Під час свята волонтери навчатимуть дітей рухливим іграм, заняттям та забавам, аби школярі змогли провести літнє дозвілля цікаво та з користю для здоров’я, повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Організаторами свята є кафедра ЗЕПМ спільно зі студентами Інституту підприємництва та перспективних технологій НУ «Львівська політехніка» за підтримки ТВК «Південний».

У рамках заходу дітей навчатимуть рухливим іграм – стрибати у скакалочки та резиночки, бавитись у класики, грати в квадрат та різноманітні естафети. Також на дітей, віком від 2 до 12 років, чекає й чимало творчих та спортивних майстер-класів. Серед яких – майстер-класи з плетіння вінків, виготовлення хенд-мейд прикрас, орігамі, вітражів, повітряного змія та вітрячків, розмальовування пляшок та зав’язування вузлів.

Любителі активного відпочинку зможуть взяти участь у танцювальних майстер-класах від студії Art-Age, руханках від ПЛАСТу чи повчитися бойового мистецтва у карате-клубі DODGI.

Окрім цього, у програмі заходу інтелектуальні заняття англійською мовою від міжнародної мережі навчальних центрів Helen Doron English та розваги від мережі центрів дитячого розвитку Baby Club.

Тим часом батьків розважатимуть танцювальними виступами на сцені від клубу Re-Start та показом дизайнерських дитячих вишиванок від модельної школи «Вінкс».

«Даний захід є ініціативою студентів та викладачів Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету "Львівська політехніка" та організовується на волонтерських засадах. Саме до Дня захисту дітей активні студенти виявили бажання передати свій досвід організації дозвілля новому поколінню. На їх думку, тільки поєднання інтелектуальної праці з гарним фізичним відпочинком та всебічна розвинутість може привести людину до успіху», - зазначають організатори.

Проходитиме дитяче свято на Європейській площі «Південного» з 12 до 15 години. Упродовж усього часу найменших діток розважатимуть аніматори. Вхід на свято – вільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.