Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бойові дії

lepetykha-rda.gov.ua

Понеділок, 26 травня 2014, 14:58

На Городоччині не всім учасникам бойових дій виплатили щорічну допомогу

бойові дії

У Городоцькому районі досі не виплатили соцдопомоги частині учасників бойових дій, хоча останні внесені в список, тих хто отримує цього року матеріальну допомогу.

Про це у коментарі Варіантам повідомив учасник бойових дій в Афганістані Олег Дерманський з Городка.

Щороку до 9 травня учасники бойових дій отримують щорічну одноразову фінансову допомогу, але цього року частина учасників бойових дій, які живуть в Городоцькому районі її не отримали.

Олег Дерманський звернувся до органів влади, але вони повідомили, що немає грошей. Зі знайомих Дерманського у Львові всі отримали гроші, а в Городку більша частина його колег не отримала фінансової допомоги.

"Спочатку я думав, що допомоги не платять через ситуацію, але пізніше дізнався, що деякі мої колеги отримали допомогу. Я ходив у районну службу соціального захисту. Там мені показали список осіб, які отримають матеріальну допомогу. Я там є, але в службі соцзахисту сказали, що немає грошей", – розповів Олег Дерманський.

Разова допомога ставить близько 800 грн.

Нагадаємо, на Львівщині 2156 учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, інвалідам війни II і III групи з їх числа, та яким виповнилося 85 років і більше, встановлено щомісячну державну адресну допомогу до пенсії, яка виплачується в розмірі, визначеному для інвалідів війни I групи.

Також депутати Львівської обласної ради затвердили усі необхідні програми, щоб цьогоріч, як і в попередні роки, ветерани УПА та реабілітовані жертви політичних репресій отримали одноразову адресну допомогу.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.