Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велосипед

obsessionistas.co.uk

Вівторок, 27 травня 2014, 10:44

Львівські міліціонери затримали серійних велокрадіїв

велосипед

У Львові працівники міліції затримали зловмисників, які протягом доби викрали два велосипеди. Встановлено, що чоловіки причетні до дев’яти таких крадіжок.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Зокрема, 23 травня у  Сихівський райвідділ міліції звернулося двоє чоловіків, які повідомили, що у них викрали велосипеди. Вартість завданих збитків становить 6 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння цих крадіжок причетні 28-річний та 31-річний місцеві мешканці. Перерізаючи велозамок, чоловіки викрадали велосипеди, які залишали власники без нагляду.

Речові докази вилучено. Зловмисникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі встановлено, що зловмисники причетні до дев’яти крадіжок велосипедів скоєних у різних районах Львова.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.