Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення води

ecouterre.com

Вівторок, 27 травня 2014, 11:51

Львівська міськрада досі не вирішила проблеми очищення стоків, – прокуратура

забруднення води

Так, міськрадою досі не вирішено питання очищення стоків, у тому числі, від комунальних лікувальних закладів.

Йдеться про Львівський регіональний фтизіолопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр, обласну інфекційну лікарню та її відділення, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Неналежною є й робота ЛКП «Львівводоканал» у зазначеній сфері, яким не забезпечується утримання водогосподарських об’єктів міста у відповідному стані. До прикладу, відсутні люки на оглядових колодязях насосних станцій «Винники» й «Кривчиці» та необхідний набір санітарно-побутових приміщень, що суперечить санітарним вимогам.

Водночас Державною екологічною інспекцією у Львівській області нараховано майже 300 тис грн. збитків, завданих ЛКП «Львівводоканал» через порушення вимог водного законодавства.

Зважаючи на такі факти, органами прокуратури міста Львова внесено 5 подань, зокрема й на адресу керівництва Львівської міської ради, з вимогою усунути зазначені порушення та притягнути до відповідальності винних посадових осіб. Наразі документи реагування перебувають на розгляді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.