Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

versii.if.ua

Вівторок, 27 травня 2014, 16:08

Міліціонерів, які відмовилися їхати у Харківську область, звільняти не будуть

міліція

Працівників спецбатальйону міліції Львівщини, які відмовилися їхати у Харківську область для забезпечення громадського порядку, не будуть звільняти – їм лише оголошено про неповну посадову відповідність.

Після проведення службового розслідування 31 працівник спеціального батальйону міліції ГУМВС України у Львівській області за невиконання наказу заслуговував на звільнення з органів внутрішніх справ, повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Щоправда, керівництво пожаліло міліціонерів через їхній моральний стан, відсутність на момент відрядження належного матеріального забезпечення, а також запевнення міліціонерів про готовність виїхати у відрядження.

Нагадаємо, для забезпечення громадського порядку на території Харківської області, 28 квітня було прийнято рішення відрядити у місто Харків 40 працівників спеціального батальйону міліції Львівщини.

Під час проведення інструктажу 31 працівник спецбатальйону відмовився їхати у службове відрядження, вказані співробітники спецбатальйону самовільно покинули територію підрозділу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.