Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

газон

5gy.ru

Вівторок, 27 травня 2014, 16:35

У Винниках штрафуватимуть за нескошену траву

газон

Власники прилеглих до будинків, магазинів, підприємств та організацій територій, на яких не буде поскошувано траву, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності та оштрафовані.

Про це повідомив голова Інспекції з благоустрою м. Винники С. Каторож, передає прес-служба Винниківської міськради.

"Більшість мешканців нашого міста наводять порядок на прилеглій до будинків території, прибирають сміття та підстригають трав’яний газон. Але є і такі "господарі", біля будинків яких можна заблукати в бур’янах.

Згідно п.1.1 розділу ІІ "Правил благоустрою території м.Винники" утримання і прибирання вулиць, площ, шляхопроводів, мостів, тротуарів, парків, скверів, газонів, дворів та територій, які прилягають до будівель, здійснюються їх власниками. Тобто кожен господар повинен поскошувати буряни біля своїх будинків, та привести трав’яний газон до порядку.

Інспекцією з благоустрою проводяться систематичні рейди по перевірці дотримання "Правил благоустрою території м.Винники". Хочу попередити, що власники прилеглих до будинків, магазинів, підприємств та організацій територій, на яких не буде поскошувано траву, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності та оштрафовані. Суми штрафів сягають від 340 грн. до 1700 грн.", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.