Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

www.openlviv.net

П'ятниця, 8 червня 2012, 11:26

Костюк не дасть Садовому знищити «Ензим», отож у Львові і надалі смердітиме дріжджами і не тільки

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк заявив, що не до зволить зупинити «Ензим». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 «Проблему очищення виробничих стоків не варто вирішувати радикальними заходами або необґрунтованими штрафами. Не варто робити різкі рухи, а розробити план дій й організовувати тристоронній діалог між адміністрацією Ензиму, «Львівводоканалом» та державною екологічною інспекцією, щоб вирішити ці екологічно-виробничі проблеми» , - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий неодноразово заявляв, що причиною смороду у місті є технологічні проблеми з утилізацією відходів львівських підприємств, перш за все заводу «Ензим», який виготовляє дріжджі, а ЛКп «Львіводоканал» неоднарозово виставляв санкції підприємству за забруднення каналізації міста.

Натомість нещодавно прокуратура Львівської області повідомила про те, що за результатами перевірки, проведеною нею, головною причиною смороду у Львові є відсутність і несправність каналізації.

Завод «Ензим» забезпечує 70 % дріжджів для хлібопекарської галузі в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.