Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ями на дорогах

carnewschina.com

Вівторок, 27 травня 2014, 17:29

Укравтодор запустив інтернет-сервіс, де можна заявити про ями на дорогах

ями на дорогах

Заявити про дефекти на автомобільних дорогах загального користування відтепер можна на офіційному веб-сайті Державного агентства автомобільних доріг України.

Про це повідомила прес-служба Укравтодору.

Спеціальний веб-сервіс, що розпочав роботу 20 травня, дозволить громадянам не лише зафіксувати недоліки дорожнього покриття, а й отримати зворотну реакцію безпосередньо від виконавців робіт – Служб автомобільних доріг в областях.

«Цей сервіс функціонуватиме за аналогією спеціалізованого громадського веб-ресурсу «Укряма», за чиєї підтримки ми й реалізуємо цей проект», – розповів Голова Укравтодору Олександр Малін.

За його словами, різниця полягає в тому, що на веб-сайті Укравтодору акумулюватиметься інформація про дефекти на автомобільних дорогах загального користування, тобто тих, котрі належать до сфери управління Держагентства, у той час як на «Укрямі» – переважатимуть скарги на стан дорожньої мережі комунальної власності.

«Будь-який громадянин України, пройшовши реєстрацію, може залишити заявку-прохання про ліквідацію конкретного дефекту, описавши його місцезнаходження, тип і розмір, а система автоматично направить його повідомлення до Служби автомобільних доріг у відповідному регіоні», – описав принцип роботи сервісу Голова Укравтодору.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.