Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

tainy.net

Середа, 28 травня 2014, 10:14

Музичний проект «4х4: від Класики до Джазу» презентують на Віртуозах

31 травня у межах фестивалю музичного мистецтва Віртуози відбудеться концерт «4х4: від Класики до Джазу» за участю Київського квартету саксофоністів та міжнародного квартету «Кларнетiссімо».

Про це повідомляє прес-служба Львівської філармонії.

Проект «4х4: від Класики до Джазу» створено з нагоди 200-річчя винахідника саксофона Альфреда Сакса та з нагоди 30-ліття Київського квартету саксофоністів.

Київський квартет саксофоністів виконує музику на цьому інструменті у всіх найпопулярніших стилях і напрямках: класика, джаз, сучасна академічна музика, фольклор, музика Середньовіччя і музика танго в творчості Астора П’яццолли.

Презентація цього проекту відбудеться у різних містах України. Разом з Київським квартетом саксофоністів виступає також міжнародний квартет кларнетистів «Кларнетiссімо» у складі якого грають видатні музиканти з Нідерландів, Швейцарії та Франції. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.