Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

михайло гаврилюк

procol-harum.livejournal.com

Середа, 28 травня 2014, 13:52

У Києві засуджено кривдників євромайданівця Михайла Гаврилюка

михайло гаврилюк

Печерський райсуд Києва оголосив вирок двом військовослужбовців внутрішніх військ МВС за звинуваченням у перевищенні службових повноважень та вчиненні насильства щодо Михайла Гаврилюка під час акцій протесту у Києві 22 січня.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

Зазначені протиправні дії правоохоронців орган досудового слідства кваліфікував за ч. 1 та ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).

У судовому засіданні за участі представника Генеральної прокуратури обвинувачені повністю та беззастережно визнали свою вину у вчиненні інкримінованих їм злочинів.

Зважаючи на це, потерпілий вибачив своїх кривдників та не наполягав на призначенні їм суворого покарання.

Вироком суду одного з підсудних засуджено до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік, іншого – до 2 років обмеження волі з аналогічним випробувальним строком, що відповідає мірі покарання, затвердженою в угоді про примирення з потерпілим.

Крім того, суд заборонив обом засудженим займатися правоохоронною діяльністю упродовж року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.