Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівводоканал

Середа, 28 травня 2014, 15:04

Правий сектор, самооборона та автомайдан вимагають звільнити директора "Львівводоканалу"

львівводоканал

Представники ГО «Львівський автомайдан», ГФ «Народна самооборона», ГФ «Самооборона Львівського Євромайдану»  та ГО «Правий сектор  ЗАХІД» звернулися до мера Львова Андрія Садового з вимогою звільнити 

Про це повідомляє прес-служба ГО "Правий сектор".

«Це була перша спільна ініціатива з найактивнішими організаціями, народженими Майданом по боротьбі з корумпованим чиновництвом, яка виникла вчора після координаційної наради цих структур», - зазначив  голова ГО «Правий сектор  ЗАХІД» Віталій Сергатюк.

З його слів, аналізуючи діяльність Вольського, комісія виконкому за участі громадськості виявила грубі порушення ним власних посадових обов'язків. Як один із аргументів до звільнення, члени комісії  наводять той факт, що «Львівводоканал» на вантажівках 1966-68 років випуску встановив старе газове обладнання за ціною що вдвічі перевищує вартість нового.

"Якщо встановлення  однієї газової установки коштує  8 тис. грн., то «Львівводоканал» заплатив за аналогічні по 16 тис. грн. Причому про ніякі тендери навіть мови не велося", - зазначає Віталій Сергатюк.

Сергатюк також зазначив, що Вольський у минулому був активним членом Партії регіонів, чим продовжує хизуватись перед працівниками до сьогодні. Він обирався від цієї політичної сили депутатом до Хмельницької обласної ради. Більше того, за словами Сергатюка, під час революційних подій займав відверто антимайданівську позицію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.