Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай

portal.lviv.ua

Четвер, 29 травня 2014, 09:34

На маршрути львівського електротранспорту виходитиме більше контролерів

трамвай

ЛКП «Львівелектротранс» підсилює службу контролю, і на лінії виходитиме більше контролерів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Як розповів заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, з початку місяця контролери підприємства виписали 1548 квитанцій на оплату штрафу за безквитковий проїзд пасажирам трамваїв та тролейбусів.

«До прикладу, на цьому тижні за один день наші контролери оформили 104 штрафи за безквитковий проїзд. Раніше в середньому в місяць було 1100-1200 штрафів. Підприємство підсилює службу контролю. Зараз працює 37 контролерів. Хочемо взяти на роботу ще 20 осіб. Відтак, усіх, хто має бажання працювати контролером, просимо звертатись у відділ кадрів ЛКП «Львівелектротранс» на вул Сахарова, 2.

Поки триває набір нових працівників, співпрацює з охоронною фірмою, яка надає нам такі послуги. Працівники цієї фірми мають повне право здійснювати контроль наявності закомпастованого квитка у пасажира електротранспорту, оскільки вони також мають посвідчення контролерів.

Нагадаємо, штраф за безквитковий проїзд у міському електротранспорті становить 30 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.