Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

kvedomosti.com

Четвер, 29 травня 2014, 13:14

Від України залежить майбутнє Європи і Росії, – Олександр Фільц

Головний лікар Львівської обласної психіатричної лікарні Олександр Фільц заявив, що від дій України зараз залежатиме майбутнє не одної країни, а цілої цивілізації.

Про це він повідомив на прес-конференції на тему: "Півроку неспокою: як змінились українці з точки зору психології?".

"На нинішній день розгубленість серед населення України є дуже глибокою. Питання не в тому підемо ми на Захід, чи на Схід. Питання в тому, що Україна собою являє і буде являти. Навіть ті, хто під час Майдану дуже був за західний вектор, сьогодні кажуть: "так, дійсно, на Захід треба йти, але й там є проблеми". І проблеми заключаються в тому, що на Заході люди теж не дуже добре знають куди йти", розповів психолог.

"Україна є наймодернішою державою 21 століття, бо створена на основі постмодерної філософії. Вона концентрує і несе в собі практично всі ключові пункти сучасної кризи. Зовсім не випадково світова криза, яка виникла, виникла тут на території України. Кажуть, що це боротьба Америки і Росії. Ні! Україна демонструє ту розгубленість, яку інші країни ще так добре не відчувають. Хоча, вона є вже й там. Це цивілізаційне питання, як на мене. Від України буде залежати куди піде Європа і Росія", - зазначив Олександр Фільц.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.