Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

твк південний

Четвер, 29 травня 2014, 16:04

Підприємці "Південного" передали військовим постільну білизну

твк південний

Ковдри, подушки, пледи та набори постільної білизни зібрали та передали підприємці торгового комплексу "Південний" (вул. Щирецька, 36) українським військовослужбовцям на прохання керівництва Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

Про це повідомив прес-центр ТВК "Південний".

Як відомо, в Україні оголошена і триває часткова мобілізація. Проте у зв’язку із незадовільним фінансуванням Збройних Сил, мобілізовані резервісти зіткнулися із браком практично усіх ресурсів, необхідних для функціонування військовозобов’язаних та їх бойової підготовки.

Нагадаємо, дещо раніше підприємці ТВК "Південний" на прохання департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА зібрали та передали українським військовослужбовцям, які несуть службу у східних та південних регіонах України, змінне спортивне взуття.

Також ТВК "Південний" закупив і передав бронежилети, засоби раційного зв’язку,будівельні матеріали для ремонту військової частини на Львівщині, постільну білизну для військових та інші матеріально-технічні засоби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.