Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велопарад

ua.golos.ua

Понеділок, 2 червня 2014, 16:25

У Львові жіночий велопарад розпочинається цими вихідними

велопарад

В суботу, 7 червня, уже вчетверте Львовом пройде жіночий велопарад.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Початок збору – об 11.00 год, від пам’ятника Іванові Франку. Старт – рівно за годину.

Маршрут параду пролягатиме вулицями: Університетська – Січових Стрільців – Академіка Гнатюка – пр. Свободи – пр. Шевченка – Герцена – Кн. Романа – пл. Галицька – пр. Свободи – Беринди – пл. Катедральна – пл. Ринок.

Родзинкою цьогорічного велопараду є те, що він відбуватиметься в етно-стилі: вишиванки, вінки, стрічки, квіти на учасницях та їхніх велосипедах вітаються, але не є обов’язковими.

Мета заходів полягає в тому, щоб показати, що велосипед – це той вид транспорту, яким можна якнайзручніше і якнайшвидше будь-куди доїхати, і який є повноцінною альтернативою приватним авто. Також організатори прагнуть показати, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг.

Фінішуватиме велопарад о 13.30 год біля головного входу в Ратушу. Після закінчення та колективного фото і за сприятливих погодних умов відбудеться велопікнік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.